Om oss

Vi levererar allt från produkt – installation – tillbehör – service och underhåll.

Produktkunskap & helhetslösningar.

Företaget bildades 2005 och erbjuder hållbara lösningar inom kompressorer, rörsystem och högtryckshydraulik. Med mångårig erfarenhet från branschen och en enorm produktkunskap ger vi er flexibla och anpassade helhetslösningar samt en hög driftsäkerhet samt minimerad energiförbrukning. Försäljning och service går hand i hand vi har möjlighet att efter service utvärdera kundens anläggning vilket gör att vi ligger steget före om kompressor skulle behövas bytas. Vi har fullt utrustade bilar med både service kit och övrigt förekommande reservdelar.

Vi erbjuder dem bästa förutsättningarna

Vi utför Energimätningar på befintliga kompressor anläggningar för att kunna erbjuda kunden den bästa förutsättningen vid köp av ny kompressor anläggning. Vi jobbar i ett webbaserat underhållsprogram anpassat för just kompressor service och underhåll.

Kunder har möjlighet att få egen inloggning för att kunna se utförda service samt kommande. Vi finns i Eskilstuna med huvudsakliga arbetsområde Mälardalen med samarbetspartner i hela landet.

Våra största partners

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt?

Vi erbjuder hållbara lösningar och levererar allt från produkt till underhåll. Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa dig med? Tveka inte att kontakta oss.