Kompressorservice

Vi är servicepartner för ELGI kompressorer och Rehobot Högtryckshydraulik.

Tillgängligt & flexibelt arbete

Välkommen till Segelborgs – Kompressor Service! 

Vi är din pålitliga partner för all service och underhåll av kompressorer. Vårt mål är att säkerställa att din utrustning alltid fungerar optimalt och att du undviker kostsamma driftstopp. 

Om vår Kompressorservice

Kolvkompressor från ELGi

Varför välja Segelborgs kompressor service?

På Segelborg har vi lång erfarenhet av att serva och underhålla kompressorer av olika märken och modeller. Vårt team av certifierade tekniker har den kunskap och expertis som krävs för att hantera alla typer av kompressorproblem, från enkla justeringar till komplexa reparationer. 

Fördelar med regelbundet underhåll

Regelbundet underhåll av din kompressor har många fördelar. Det minskar risken för oväntade driftstopp, förbättrar energieffektiviteten och förlänger utrustningens livslängd. Dessutom kan tidig upptäckt av potentiella problem spara dig från dyra reparationer i framtiden. 

ENKELVERKANDE TRYCKCYLINDRAR KOMPAKT

Våra tjänster

Regelbunden underhåll

Genom regelbundet underhåll kan vi förlänga livslängden på din kompressor och säkerställa att den alltid presterar på topp. Vi erbjuder skräddarsydda underhållsplaner som passar dina specifika behov. 

Reparationer 

Oavsett om det handlar om en mindre reparation eller en större översyn, kan du lita på att våra tekniker snabbt och effektivt löser problemet. 

Reservdelar 

Vi använder endast originalreservdelar för att garantera högsta kvalitet och driftsäkerhet. Vårt omfattande lager säkerställer att vi alltid har de delar som behövs för att snabbt kunna genomföra reparationer. 

Felsökning

Våra experter utför noggrann felsökning för att identifiera och åtgärda problem innan de leder till större skador. Vi använder avancerad diagnostikutrustning för att säkerställa exakta resultat. 

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt?

Vi erbjuder hållbara lösningar och levererar allt från produkt till underhåll. Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa dig med? Tveka inte att kontakta oss.