ELGI kompressorer

Vi är servicepartner för ELGI kompressorer och Rehobot Högtryckshydraulik.

Tillgängligt & flexibelt arbete

ELGi etablerades 1960 och konstruerar och tillverkar ett stort urval av luftkompressorer. Företaget har byggt upp sitt goda anseende för konstruktion och tillverkning av kvalitativa luftkompressorer genom strategiska partnersamarbeten och löpande forskning och utveckling. Med åren har ELGi etablerat sig som ett företag som tillverkar många olika produkter för många olika marknader. 

Företaget tillhandahåller heltäckande lösningar oavsett segment. ELGi:s konstruktionskompetens har lett till en rad olika produkter, till exempel oljesmorda och oljefria roterande skruvkompressorer, kolvkompressorer och centrifugalkompressorer. ELGi driver sina egna tillverkningsanläggningar i Indien, Italien och USA, med dotterbolag i Australien, Brasilien, Förenade Arabemiraten och Indonesien. Företaget expanderar snabbt och lockar till sig återförsäljare och kunder med de senaste produkterna.

Skruvkompressordelar tillverkas inom företaget med de senaste fleroperationsmaskinerna för rotorfräsning och maskingjutning av olika storlekar. ELGi:s egna η-V-profilrotorer säkerställer energieffektiv tryckluft för alla krävande tillämpningar. ELGi är ett av få företag i världen som tillverkar ett stort urval av airend- och kompressorpaket. ELGi:s patentportfölj vittnar om företagets förmåga att hela tiden bedriva forskning och komma med nya innovationer.

Vi är godkända servicepartner till ELGI
Se vårt breda utbud!

Skruvkompressor från ELGi kompressorer

ELGI - Skruvkompressorer

ELGi erbjuder ett brett urval av skruvkompressorer. Vi erbjuder försäljning, beräkning, reparation, service och underhåll.

Kolvkompressor från ELGi kompressorer

ELGI - Kolvkompressorer

ELGi erbjuder ett brett urval av skruvkompressorer. Vi erbjuder försäljning, beräkning, reparation, service och underhåll.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt?

Vi erbjuder hållbara lösningar och levererar allt från produkt till underhåll. Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa dig med? Tveka inte att kontakta oss.